Tekstbureau & (eind)redactie

Vertel me de kern van je boodschap, ik zet de woorden op papier. Ik ben gespecialiseerd in teksten over mediawijsheid, techniek, educatie en innovatie.

Ik help je graag met:

  • Goede teksten voor kinderen en jongeren
  • Educatieve teksten, bv. voor scholen, jeugdinstellingen en/of musea
  • Teksten voor websites en sociale media
  • Teksten voor een brochure, flyer en/of folder
  • Redactionele artikelen over o.a. mediawijsheid, programmeren, onderwijs & ict
  • Interviews en advertorials

» Dit is mijn portfolio

Teksten voor kinderen & jongeren

Kinderen als doelgroep? Ik vertel ze in hun eigen taal waar ze nieuwsgierig naar zijn. De wereld is hun schoolplein en ze zijn op jonge leeftijd al wereldburgers.

Als doelgroep zijn kinderen en jongeren een bijzondere niche. Ze verwerken informatie anders, lezen anders en hun klikgedrag is niet te vergelijken met dat van volwassenen.

» Zo schrijf je (web)teksten voor jongeren

Teksten voor websites & sociale media

In slim geschreven teksten staan de juiste woorden op de juiste plek. Zo zorg je ervoor dat je website hoger scoort in Google. Lees er meer over in mijn artikel over pakkende koppen voor je website.

Teksten voor flyers, brochures & redactionele artikelen

Krachtige teksten, gedreven door een liefde voor taal en heldere communicatie. Verpakt in een aantrekkelijke tekst maakt een boodschap meer kans om haar doel te bereiken.

Boeken

Ik heb twee boeken op m’n naam staan. In het eerste Leidsche Rijn onderneemt! wordt een verscheidenheid aan Utrechtse ondernemers geportretteerd. In het tweede 4x4x500 – 500 dagen in een LandRover vertel ik over de reis die ik maakte door Afrika. Het boek is een aanrader voor liefhebbers van Afrika, reisverhalen en andere avonturiers.

Strippenkaart

Met een strippenkaart koop je 4 of 8 uur schrijf- en webwerkzaamheden die je kunt inzetten op elk gewenst tijdstip.